Cautare

613 de rezultate pentru "horoscop taur" (8.91 secunde)
TAUR 21.04-21.05: Marte se afla alaturi de semnul dumneavoastra pentru urmatoarea perioada. Acest lucru poate determina acumularea unei tensiuni greu de suportat, mai ales referitor la partenerii sau prietenii apropiati.
TAUR Ai nevoie de ceva mai multa afectiune, mai ales in perioada 27-30 iunie. Vei cunoaste o serie de persoane noi, oameni care iti vor deschide ochii in legatura cu anumite calitati nedescoperite la tine.
TAUR 21.04-21.05: In aceste zile va preocupa artele, sporturile dar si dragostea. Singurul dezavantaj este ca s-ar putea sa strangeti cureaua, financiar vorbind, deoarece ajutorul primit pana acum se va diminua.
TAUR 21.04-21.05: Precautia ar trebui sa fie ca o inarmare in perioada care urmeaza. Concentrarea ramane pe bani si castiguri, mai ales acum, cand aveti nevoie de mai mult numerar ca sa demarati planurile abandonate.
TAUR Din cand in cand te izolezi de restul lumii sa iti faci ordine in ganduri, iar cei din jur te privesc ciudat pentru lipsa ta de comunicare.
TAUR 21.04-21.05: Sunteti foarte ageri si comunicativi. Pana joi veti rezolva problemele cu un vechi amic, mai ales ca solutia nu este chiar atat de usor de gasit.
TAUR Va fi o saptamana in care vei trai totul cu o intensitate de nedescris. Iti place foarte mult sa vezi ca in viata ta lucrurile merg cu viteza si asta te ajuta cu privire la planurile pe care le vrei duse la bun sfarsit.
TAUR 21.04-21.05: In aceste zile va simtiti iubiti si norocosi. Poate pentru ca cei dragi va inconjoara cu drag si va dau mai multa atentie.
TAUR 21.04-21.05: Saptamana aceasta ar trebui sa fiti mai mult decat prudenti. Mai ales ca aveti tendinta de a critica excesiv.
TAUR 21.04-21.05: Chiar daca ritmul in care traiti este parca prea trepidant, va bucurati sa intalniti oameni noi si sa vedeti locuri inedite.
TAUR 21.04-21.05: Treceti prin anumite stari ce pot constitui o combinatie interesanta sau chiar o provocare. Planetele va favorizeaza o multime de oportunitati legate mai ales de dragoste, distractie, agrement, petreceri si vacante.
TAUR 21.04-21.05: Marte va scoate in evidenta o disputa legata de o mostenire sau o proprietate comuna. S-ar putea chiar sa va confruntati cu cineva pe acest subiect si ulterior sa va modificati total parerea.
TAUR 21.04-21.05: Casa, familia si viata privata continua sa fie principala preocupare a dumneavoastra. Sunteti concentrati pe organizarea unui eveniment care nu vreti sa treaca nesarbatorit asa cum se cuvine.
TAUR 21.04-21.05: Vestea buna v-o aduce nepartinitoarea Venus, cea care va deschide calea spre relatii mult mai amiabile si, de ce nu, spre o noua poveste de dragoste.
TAUR 21.04-21.05: Dispuneti de o sanatate si o forma fizica de invidiat si asta va face sa actionati pe mai multe planuri.
TAUR 21.04-21.05: Acum va preocupa in primul rand propria sanatate. Este posibil sa va apucati de o noua dieta, care sa va imbunatateasca starea de bine.
TAUR 21.04-21.05: Va confruntati cu tot felul de convingeri care nu se potrivesc cu cele proprii. Incercati sa va convingeti interlocutorii, dar nu reusiti cu toti.
TAUR 21.04-21.05: In aceste zile interesul dumneavoastra se muta pe propria sanatate. Echitabila planeta Venus aflata vizavi de semnul dumneavoastra va deschide calea pentru relatii amiabile cu cei din jur si in special cu prietenii apropiati si partenerii.
TAUR 21.04-21.05: Va intereseaza in mod deosebit calatoriile, mai ales ca va faceti cunostinte noi, cu persoane din alte culturi.
TAUR 21.04-21.05: In cursul acestei saptamani va debarasati de un obicei prost. Incercati sa renuntati la fumat sau la mancatul in exces, mai ales la ore nepotrivite.
google-analytics.com